+47 415 19 750 anders@eidsgaard.net

Vi har plass til flere!

Med historie tilbake til 1892 har vi alltid vært en aktiv utleiepart i Gol Sentrum. Med vår meget sentrale beliggenhet kombinert med attraktive lokaler for kontorer og forretninger, vil vi alltid være en selvsagt part å regne med.

 

Vi skreddersyr lokalene etter deres ønske. Bare fortell oss hva og hvordan dere ønsker det, så blir vi enige om løsninger som passer deres bedrift best.

 

Beliggenheten gir også unike muligheter for god eksponering.

«Vi vet å ta vare på våre leietakere og ser frem til å kunne tilby dem plass i fellesskapet her i Eidsgaard Tunet!»
Anders Eidsgaard

Daglig leder, Eid Næringsdrift AS

Trenger du kontorplass?

Vi skreddersyr lokalene etter deres ønske. Bare fortell oss hva og hvordan dere ønsker det, så blir vi enige om en løsning som passer deres bedrift best.

  • Ledig kapasitet i næringstunet vårt 38% 38%
  • Kontorer med eget bad 22% 22%
  • Kontorer som har tilgang på felles kantine 100% 100%
  • Bedrifter som er fornøyd med pris og service 100% 100%

Trenger du ny webside?

Optima Media AS er et webbyrå som leverer malbaserte og spesialtilpassede websider og nettbutikker til bedrifter som ønsker økt verdi av å være profilert på nett!

Optima Media AS

Trenger du en snekker?

Ønsker du å pusse opp, restaurere, eller kanskje du har byggeplaner? Uansett behov vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med oss og våre tjenester.

Bygghjelp AS

Trenger du kiropraktor eller relaterte tjenester?

Ved Mobilisklinikken settes tverrfaglig samarbeid høyt på agendaen og kommunikajson med fastlege, spesialister, andre terapeuter og fagpersoner er en naturlig del av hverdagen. Ta kontakt idag for hjelp med dine plager.

Mobilis AS