+47 415 19 750 anders@eidsgaard.net

Eidsgaard Tunet - 1892

Det startet opp som landhandleri og lå godt plassert i det som skulle bli en av de mest sentrale tomtene i sentrum. I 1898 ble det bygget hotell på tomten samtidig som det også var Gol’s første skysstasjon.

Engebret B. Eidsgaard

Engebret B. Eidsgaard var oldefar til dagens eier Anders Eidsgaard. Tunet har alltid vært eiet av familien Eidsgaard i forskjellige generasjoner, den største utviklingen skjedde av 3’ generasjon Eidsgaard ved Engebret B. Eidsgaard og hans kone Kari- Marie i perioden 1968-1990.

Anders Eidsgaard

Anders Eidsgaard som er sønn av disse overtok hotellet i 1990 og har siden forandret driften fra hotell til et levende tun bestående av ulike typer næringsvirksomhet med tverrfaglig godt sammensatt miljø. Tunet representerer i dag 25 ulike bransjer!

Vi har plass til flere!

Med sin gode beliggenhet og eksponering i Gol sentrum vil vi alltid være en aktiv utleier av attraktive kontorer og forretningslokaler. Har du ønske om å vite mer om hva vi kan tilby er det bare å ta kontakt, sammen skal vi løse dine behov på en måte du kan se fremtiden lyst i møte med.

Vi har drevet med kundeservice i tre generasjoner og vet hvor viktig det er å ivareta kundenes forskjellige behov.

Anders Eidsgaard

Daglig leder, Eid Næringsdrift AS

Kontakt oss!

Eidsgaard Tunet

 

Sentrumsveien 130/132
3550 Gol

Tlf: +47 415 19 750
E-post: anders@eidsgaard.net

Eidsgaard Tunet