+47 415 19 750 anders@eidsgaard.net

Optima Media hadde et lyst og trivelige lokale i Sentrumsveien 132, men da de har planer om å utvide med flere ansatte etterhvert og det ble ledige kontorer som lå i tilknytning til hverandre i Sentrumsveien 130 benyttet de seg av tilbudet til Anders om å flytte dit. Det var kort vei så grovarbeidet i flytteprosessen var unnagjort på en helg. 🙂

Tilbakemeldingene fra kunder som har vært innom er utelukkende positive så dette tyder bra for den videre satsingen til bedriften.

Jørn i Optima Media forteller at de også jobber med en helt ny profil på selskapet og at de kommer til å sette opp nye skilt i forbindelse med at Eidsgaard Tunet skal oppdatere alle skiltene på fasaden til en helhetlig presentasjon i nær fremtid.

Du finner Optima Media sine nye lokaler ved å gå inn hovedinngangen på Eidsgaard Tunet, opp trappen og første dør til høyre. Gamle og nye kunder ønskes velkommen innom på kaffe/Te/mineralvann og kanskje noko attåt samt en trivelig prat.